اندازه فونت:  کوچک    متوسط    بزرگ  چاپ کنید
مستر کارت
 بلاگ    ۱۴۰۱/۸/۸
مستر کارت
استفاده از کارت‌های اعتباری مالیِ متصل به شبکه‌های بانکی جهانی یکی از اساسی‌ترین نیازهای امروزی مردم است. این که این کارت‌ها به چه کاری می‌آیند؟ چه ویژگی‌هایی دارند؟ در کجا استفاده می‌شوند؟ و سوال‌های مشابه به این را کامل توضیح خواهیم داد پس با پانی پی همراه باشید تا پاسخ تمام سوالات را به دست آورید.
این روزها تعاملات و ارتباطات بین‌المللی بسیار رایج‌تر از گذشته شده است که اگر شما هم در این عرصه فعالیت دارید و یا تجارت می‌کنید حتما به یک مستر کارت نیاز پیدا خواهید کرد زیرا باعث می‌شود تبادلات مالی به راحتی انجام شوند. حتی اگر در این عرصه فعالیتی ندارید بد نیست اطلاعات کافی در این خصوص داشته باشید.

مسترکارت یک کیف پول است و به شما امکان می‌دهد با صرف هزینه‌های اندک کارمزد، محصولات مورد نظرتان را خریداری نمایید. خوشبختانه از مسترکارت‌ها در اکثر کشورهای جهان پشتیبانی می‌شود و شما می‌توانید با مراجعه به دستگاه‌های خودپرداز، نسب به اخذ وجه نقد اقدام کنید

اگر چه مسترکارت‌ها به شدت مورد توجه قرار دارند و روز به روز هم به تعداد کاربران آن افزوده می‌شود، اما متاسفانه برای ساکنان ایران، امکان دسترسی آسان به آنها وجود ندارد زیرا تحریم‌های موجود موجب شده است که افراد برای خرید این کارت‌ها با موانع زیادی مواجه شوند اما خوشبختانه موسسات و مجموعه‌های خاصی این راه را برای متقاضیان هموار کرده‌اند و با اقداماتی ویژه، مسترکارت مورنظر را از کشورهای خارجی دریافت می‌کنند.

مستر کارت چه کاربردهایی دارد؟

مستر کارتاما رایج‌ترین استفاده مستر کارت در این روزها مربوط به  خرید سایت های خارجی می‌باشد. به عنوان مثال شما باید برای خرید از سایت‌های مطرح و جهانی مثل آمازون، ebay، علی اکسپرس و ... یک مسترکارت در اختیار داشته باشید تا بتوانید پرداخت ارزی خود را انجام دهید. افرادی که به دنبال مهاجرت و ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند هم به یک مسترکارت نیاز پیدا خواهند کرد چرا که برای تهیه ویزا و پرداخت هزینه‌های سفارت ضروری خواهد بود. از دیگر کاربردهای مسترکارت می‌توان به موارد زیر اشاره نمود   

  • کرایه کردن خودرو در سفرهای خارجی
  • امکان رزرو اقامتگاه و هتل‌های خارجی
  • امکان خرید بلیط هواپیما برای سفرهای خارجی
  • امکان پرداخت هزینه‌های مربوط به آزمون‌های بین المللی مثل: آیلتس و تافل

 

با انواع مسترکارت‌ها آشنا شوید!

بدون شک در زمان تهیه مسترکارت، از شما در مورد گزینه انتخابیتان سوال پرسیده خواهد شد و در صورتی که اطلاعات مناسبی در این زمینه در اختیار داشته باشید، می توانید ایده‌آل‌ترین مورد را انتخاب کنید. به طور کلی مسترکارت‌ها به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند:

  • مسترکارت‌های استاندارد: اگر عاشق خرید هستید و مدام در سایت‌ها ی فروشگاهی می‌گردید پس مسترکارت استاندارد گزینه مناسبی برایتان خواهد بود. البته این مستر کارت‌ها فقط برای خرید از سایت‌های فروش کاربرد ندارند چون می‌توانید در کوتاهترین زمان ممکن هتل رزرو کنید، هزینه آزمون پرداخت کنید و... .
  • مسترکارت‌های گلد: مسترکارت‌های گلد یک انتخاب مناسب برای علاقمندان به سفرهای خارجی به حساب می‌آید. شما می‌توانید با تهیه این کارت‌ها از تخفیف‌ها و پیشنهادات هیجان انگیزی در طول سفرتان بهره‌مند شوید. مثلا می‌توانید هتل رزرو کنید، ماشین اجاره‌ای پیدا کنید و... .

یادتان باشد در زمان استفاده از مسترکارت‌های گلد با محدودیت‌هایی مواجه خواهید بود. یعنی باید به طور ماهیانه خریدهای خود را به حداکثر 60 خرید با ارزش 60 هزار دلار محدود کنید. محدودیت روزانه این مسترکارت‌ها هم 20 تراکنش است، البته به طور کلی ارزش این 20 تراکنش نباید بیش از 4هزار دلار باشد.

  • مسترکارت‌های پلاتینیوم: اگر به طور مداوم از مسترکارتتان استفاده می‌کنید و وجود محدودیت‌های موجود در نمونه گلد و استاندارد برایتان اذیت کننده است، باید به سراغ کارت پلاتینیوم بروید. خوشبختانه این نوع محدودیتی در استفاده ندارد و دارای بالاترین حد ممکن هستند که می‌توان آن را بیمه کرد.

    یادتان باشد که هزینه لازم برای تهیه مسترکارت‌های پلاتینیوم در مقایسه با نمونه‌های گلد و استاندارد بسیار بالاتر است. پس اگر بودجه کافی برای این کار دارید، به سراغ نمونه‌های پلاتینیوم بروید.